Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Democracia participativa
La CUP al Baix Camp inicia uan roda comarcal d'assemblees obertes
04/07/2016 Política

Davant de la manca de coneixement de la ciutadania sobre l'existència i competències del Consell Comarcal del Baix Camp, així com amb l'objectiu de donar a conèixer la tasca que hi estem realitzant com a CUP i de recollir opinions i impressions de gent de tots els pobles de la comarca, demà a les 19.30h als jardins de Ca la Torre de Vandellòs, realitzarà la primera oberta a la comarca.

En aquesta assemblea, hi intervindran els consellers comarcals Marta Llorens (Reus) i Pere Campíñez (Riudoms). A més, l'amfitrió i presentador de l'assemblea serà el diputat de la CUP-CC al Parlament, Sergi Saladié.

La intenció del Grup Comarcal de la CUP és realitzar una assemblea oberta a cada municipi de la comarca amb una periodicitat bimensual.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid