Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Casals i Ateneus
L'Ateneu de l'Alt Urgell comença una campanya de micromecenatge a Verkami
27/07/2016 Cultura

En motiu del primer aniversari de l'Ateneu de l'Alt Urgell s'ha engegat una campanya de micromecenatge a Verkami. L'objectiu és aconseguir  2.000 euros per finançar obres a l'Ateneu i per potenciar l'agenda cultural i, especialment, el costos dels ponents que pugen a fer actes a la Seu.

Amb els diners recaptats començaran la segona fase d'obres que ens ha de servir per acondicionar el despatx i arreglar i millorar el so o la llum de la sala principal. També es proposen fer una mica de pot per poder començar a agraïr als ponents, músics, artistes, etc, que moltes vegades vénen de fora, i que amb les seves aportacions ens ajuden a tirar endavant la programació cultural de l'Ateneu.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid