Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
AMB
Aigües de Barcelona deu 44 milions a l’AMB
07/07/2016 Política

Aitor Blanc, portaveu de la CUP-PA a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, compareixerà demà per explicar l’estat de comptes anual del 2015 de l'AMB i les al·legacions presentades per la CUP-PA. Entre les diverses reclamacions, destaca la presentada en relació a la concessió de la gestió del servei de l’aigua a Aigües de Barcelona, ja que la CUP-PA ha detectat que l’empresa no satisfà la totalitat del cànon acordat amb l’AMB des del 2013 la qual cosa, suposa un deute de 44 milions.

Per primera vegada, la CUP-PA disposa de 9 consellers a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, procedents de diverses localitats de l’entorn metropolità que els hi toca afrontar l’aprovació de l’estat de comptes corresponents a l’exercici 2015. Tal i com s’anava revisant la documentació facilitada ens han sorgit diverses qüestions que esperem que ens siguin clarificades per l’equip de govern de l’AMB. Per aquest motiu convoquem aquesta roda de premsa. Per exposar algunes d’aquestes qüestions i fer una valoració global de la gestió de l’AMB després d’aquest primer any que la CUP-PA i té presència.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid