Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
símbols franquistes
La Falange està contenta amb Tortosa

La Falange Española s'ha mostrat contenta amb el resultat de la consulta sobre el monument franquista de Tortosa i ha emès un comunicat on diu que "tenemos que acabar el año con una buena noticia" i que recollirà signatures per il·luminar el monument.

31/05/2016 Política
La Falange Española s'ha mostrat contenta amb el resultat de la consulta sobre el monument franquista de Tortosa i ha emès un comunicat on es pot llegir "Camaradas de Falange Española de Tortosa: tenemos que acabar el año con una buena noticia. Desde la delegación de Cataluña se nos ha dado permiso para recoger firmas para el mantenimiento y la iluminación del monumento a los caídos que hayaron gloria en la Batalla del Ebro".
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid