Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la Ruptura
Xerrada informativa sobre la proposta de Convenció Constituent Ciutadana de Catalunya

També tindrà lloc l'Assemblea de Sindicalistes de CCOO per la Independència i la República Catalana

14/04/2016 Laboral

El proper dissabte 16 d’abril, a la seu de CCOO de Catalunya tindrà lloc una xerrada informativa  sobre la proposta de Convenció Constituent Ciutadana de Catalunya, que anirà a càrrec de, Jordi Rich, en representació del grup Reinicia. (http://indepesccoo.cat/2016/04/11/presentacio-proposta-convencio-constituent-ciutadana-catalunya/)

L’acte està organitzat per Sindicalistes de CCOO per la Independència i la República Catalana i serà el preludi de la seva Assemblea General, que farà balanç de la feina realitzada fins ara, tractarà sobre l’extensió i consolidació del grup i sobre les seves propostes davant de l’inici d’un proper debat constituent.

Sindicalistes de CCOO per la Independència i la República Catalana ésun grup organitzat de persones afiliades al sindicat que treballa per la construcció de la República catalana com a mitjà per aconseguir una societat més justa, socialment progressista i lliure, però també perquè el sindicat assumeixi el seu paper sociopolític en el procés de construcció de la nova República.   

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid