x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Universitats
Més de mig miler d'estudiants es manifesten des la UAB fins a les portes del Parlament

Mentre es debat la moció de la CUP-CC per evitar la implementació del 3+2

21/04/2016 Educació

Ahir a primera hora de la tarda, més de 500 estudiants es van arribar a les portes del Parlament en una marxa que es va iniciar al matí a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb una pancarta que es podia llegir "L'educació que volem. En marxa al Parlament. No al 3 + 2". 

La mobilització havia estat convocada pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) amb la intinció de donar suport a la moció que presentava la CUP-CC per garantir una moratòria a l’aplicació del Real Decret 43/2015 (popularment conegut com a "3+2") per tal de què en la present legislatura es mantingui el model universitàri vigent sense alteracions.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid