Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP-Crida per Girona reclama la fi dels retards i incompliments en les obres del Parc Central

El grup municipal reclama un paper valent de l’Ajuntament i que s’elabori del Pla Integral de Sant Narcís

29/04/2016 Política
La CUP-Crida per Girona ha denunciat una vegada més els retards i incompliments constants que pateix el Parc central com a conseqüència de les obres del Tren d’Alta Velocitat (TAV), i ha proposat diverses mesures per posar remei a l’actual situació del barri de Sant Narcís. La formació ha qualificat d’”intolerable” que tres anys i mig després de l’entrada en funcionament de la línia, i vuit des de l’inici de les obres, els treballs del Parc Central encara no s’hagin finalitzat.

En aquest sentit, el grup municipal ha reiterat la crítica que ja ha emès en diverses ocasions al Ple municipal per la “inacció” de l’actual equip de govern davant dels incompliments d’ADIF i el Ministeri de Foment espanyol. Així, la CUP ha apostat perquè el consistori, juntament amb el teixit veïnal, lideri una mobilització ciutadana per exigir la finalització immediata de les obres.

Una altra petició de la formació és l’impuls immediat del Pla Integral de Sant Narcís, que actualment es troba aturat. Aquest Pla és una aposta consensuada el novembre passat per part del govern i l’oposició amb el teixit i veïnal i comercial del barri, que hauria de servir entre altres coses per dinamitzar i potenciar la centralitat tant del Parc Central com del conjunt del barri.

La CUP-Crida per Girona també ha reclamat que es reprenguin les reunions veïnals informatives al barri de Sant Narcís, que l’equip de govern ha deixat de convocar des de fa dos mesos. Finalment, des del grup han exigit a ADIF que resolgui urgentment els problemes de goteres que continua patint l’estació, i que es facin els passos necessaris per dotar-se del Pla d’Autoprotecció pendent.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid