Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Micromecenatge
L’Anuari Mèdia.cat aconsegueix 10.650 euros amb la campanya de finançament

Ara ampliarà el reportatge sobre l’aïllament a les presons

18/04/2016 Comunicació

La sisena edició de l’Anuari Mèdia.cat dels Silencis Mediàticsha tancat avui la seva campanya de micromecenatgei ha aconseguit el finançament necessari per investigar 12 temes silenciats i per ampliar el reportatge de ‘Presó i aïllament: la mort de Raquel’, una exclusiva que el Grup Barnilsva avançar en primícia la setmana passada. Durant els quaranta dies que ha durat la campanya a la plataforma Verkami, l’Anuari Mèdia.cat ha aconseguit el suport de 388 mecenes i entitats que han aportat 10.650 euros al projecte.

La coordinadora de l’Anuari, Elisenda Rovira, ha considerat que la campanya de finançament ha estat un èxit “perquè, un any més, els mecenes ens han fet sentir que l’esforç i la dedicació que requereix fer periodisme d’investigació interessa i val la pena”. L’equip del projecte treballa ara amb el periodista Sergi Franch, autor del reportatge sobre el suïcidi d’una interna en situació d’aïllament a la presó de Brians, per continuar la investigació d’aquest tema a partir d’altres casos de presos al Departaments Especials de Règim Tancat (DERT). Així mateix, els altres 11 reportatges que conformen l’Anuari d’enguany, junt amb les infografies i els calendaris de temes silenciats, ja estan a la fase d’edició.

L’Anuari Mèdia.cat, editat per Pol·len Edicionses presentarà a principis de juny. Els mecenes el rebran a casa i també es podrà comprar a diverses llibreries i per internet. Abans de la seva presentació pública, l'Anuari es presentarà en primícia a Barcelona, en un acte exclusiu per a mecenes, "Gintònics contra els silencis", on s'avançaran els continguts d'aquesta 6a edició i els autors dels reportatges n'explicaran els detalls.

A banda del suport dels mecenes, l’Anuari també compta amb el suport de Fundació Catalunya Fons, elCol·legi de Periodistesi sis facultats de Periodisme dels Països Catalans:la Universitat Autònoma de Barcelona, laUniversitat Pompeu Fabra, laUniversitat de València, laUniversitat de Vic, laUniversitat Ramon Llulli laUniversitat de Lleida.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid