Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Serveis públics
El Ple Municipal de Santa Coloma aprova una moció per la recuperació de la gestió pública d'Aigües Ter Llobregat

Presenta per Som Gramenet i promoguda per la 'Plataforma Aigua és Vida', que compta amb el suport de més d'una cinquantena d'entitats.

08/04/2016 Política
Dilluns passat, el Ple Municipal de Santa Coloma de Gramenet va aprovar la moció de la 'Plataforma Aigua és Vida'perquè els Ajuntaments instin a la Generalitat de Catalunya a recuperar la gestió de l'empresa d'abastiment d'aigua “Aigües Ter Llobregat”.

La moció, que va ser presentada per SOM Gramenet i a la que també s'hi van sumar ICV-EUiA i PSC, insta al Govern de la Generalitat de Catalunya i al Departament de Territori i Sostenibilitat a la recuperació immediata de tot el que suposa la gestió del sistema ATL i que torni a crear una empresa pública per a la seva gestió o que resti integrada dins l'Agència Catalana de l'Aigua.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid