Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nuclears
Actes per commemorar el 30è aniversari de de l’accident de Txernòbil i el Vè de Fukushima
20/04/2016 Territori
Amb motiu del 30 aniversari de l’accident de Txernòbil succeït el 26 d’abril de 1986 i del V aniversari de Fukushima del 11 de març del 2011, des de l’ecologisme social s’han programat diferents actes commemoratius a tot l’Estat. Concretament a les comarques de Tarragona es va fer un acte el 12 de març a la Platja de L’Almadrava del terme municipal de Vandellòs-Hospitalet on hi ha ubicada una C.N en actiu i un altra en fase de desmantellament; d’altres actes es faran durant els propers dies entre Barcelona i Madrid, avui mateix acte de Greenpeace “Ferides nuclears” amb Raquel Monton responsable de política nuclear de l’organització (Cotxeres de Sans a les 19h.) el 26 d’abril TLN-100% Renovables acte al local de DEPANA a Barcelona amb Miguel Muñiz membre de TLN, també el 26 d’abril a Madrid 30 anys de Chernobil al local de Ecoo amb Paco Castejon d’Ecologistes en Acció, etc. .

XSE-Tarragona i L’Ebre i Ecologistes en Acció de Tarragona i L’Ebre volem contribuir a aquesta commemoració distribuint un text unitari denunciant la situació de la energia nuclear en general però en particular la que afecta a les poblacions afectades per aquests dos accidents nuclears i com repercuteix aquesta situació a les nostres nuclearitzades comarques.

El text està redactat per XSE i la Plataforma TLN-100% Renovables amb la qual contribuïm a difondre la problemàtica nuclear , aquesta plataforma ja ha redactat diferents informes relacionats amb el cas i concretament un que denunciava 217 incidents a les C.N catalanes en el transcurs de 7 anys consecutius .

Varis activistes de XSE i d’Ecologistes en Acció-Tarragona i L’Ebre distribuiran fulls explicatius de la situació plantejada per aquests dos accidents, l’actual moment de l’energia nuclear que necessita plantejar un calendari de tancament i com ens afecta tot plegat a les nostres comarques.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid