Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
COMUNICACIÓ
Una fotografia publicada per llibertat.cat provoca una “onada de nostàlgia independentista”

Francesc Ribera, tinent d'alcalde de la CUP a Berga, ha penjat al seu mur de Facebook una fotografia publicada per llibertat.cat que posteriorment han compartit diversos usuaris de la xarxes socials i ha provocat una petita “onada de nostàlgia independentista”

03/02/2016 Comunicació
Una fotografia publicada a la pàgina de Facebook de llibertat.cat que il·lustrava l’article “1986- 4 independentistes detinguts a Sants” ha estat compartida per diversos usuaris de les xarxes socials. La persona que ha provocat que la imatge es difongués més ha estat Francesc Ribera, que ha penjat al seu mur de facebook la fotografia (que posteriorment han compartit bastants perfils més i ha obtingut més de 300 "m'agrada") afegint-hi el comentari: “Just avui fa 30 anys em va deixar anar després d'haver estat un mes i mig tancant en arrest i presó militar. M'havien detingut després de participar en una manifestació independentista. Ho he recordat en veure que era el 30è aniversari d'una altra manifestació (la de la foto), perquè és on vaig anar directament sortint de la presó.”

A més a més d’aquesta difusió, la fotografia ha provocat que desenes de persones que varen participar a la manifestació de 1986 expliquessin les seves experiències (provocant una mena d’onada “de nostàlgia independentista”) descrivint la seva versió dels enfrontaments amb la policia espanyola o com van poder evitar ser detinguts.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid