Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
NO al PHN
La CUP participarà a la manifestació en defensa de l'Ebre amb bloc propi de l'EI

La CUP ha fet una extensa crida a la seva militància a sortir al carrer per defensar que «l'aigua no està en venta».

05/02/2016 Territori

La CUP anirà, diumenge 7, a la manifestació convocada per la Plataforma en Defensa de l'Ebre a Amposta, amb un bloc propi organitzat des de l'assemblea territorial de les terres de l'Ebre, per a tota la militància de la CUP i de l'Esquerra Independentista. Al bloc de la CUP i l'EI hi aniran els diputats de la CUP-CC, Mireia Boya, Joan Garriga, Sergi Saladié i Gabriela Serra.

La militància de la CUP i l'EI es trobarà a les escales de la piscina municipal d'Amposta a les 10:30h. Un cop finalitzada la manifestació, el Grup de suport contra la repressió de les Terres de l'Ebre ha organitzat un dinar popular solidari (adjuntem cartell amb les dades informatives).

La CUP vol per mostrar així el seu ferm rebuig al "Plan hidrológico de la cuenca del Ebro 2015-2021", aprovat el passat 8 de gener pel govern espanyol en funcions. El Pla aprovat suposa la porta oberta a nous embassaments i nous transvasaments en forma de venda de l'aigua de l'Ebre entre regants. El document preveu un cabal insuficient per al manteniment ecològic del Delta de l'Ebre, un increment desmesurat de la demanda amb la conversió de 445.000 hectàrees de regadiu per als propers 5 anys i més de mig centenar de nous embassaments. Una situació que fomentarà l'especulació sobre l'aigua i que afectarà mortalment la salut ecològica del Delta de l'Ebre, com ja ha denunciat la Plataforma en Defensa de l'Ebre.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid