Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cinema
Fermin Muguruza inagura les seccions oficials de Zinamaldia
10/02/2016 Comunicació

Demà a les 20h,  els Cinemes Girona de Barcelona aplegaran l'estrena del documental Nola? Irun meets New Orleans amb la presència del seu director, el music basc Fermin Muguruza.

La projecció de la pel·lícula servirà també per inaugurar les dues seccions a concurs del festival Zinamaldia. A continuació la periodista Montse Vírgilia conduirà el col·loqui amb el públic.

El certamen, organitzat pel Centre Cultural Euskal Etxea de Barcelona, arriba a l’onzena edició (del 5 al 26 de febrer) amb una programació i jurat de luxe, apostant, com sempre, per la qualitat, els preus populars i la possibilitat d’anar més enllà dels passis. D’aquesta manera, ZinemaldiaCat repeteix l’experiència de comptar amb directors, actors, guionistes o productors en la projecció de les pel·lícules garantint la interacció amb el públic, alhora que proposa, novament, un programa alternatiu a les seccions oficials del festival.

 


FERMIN MUGURUZA INAUGURA
LES SECCIONS OFICIALS DE ZINEMALDIA.CAT

El músic basc ha dirigit el documental Nola? Irun meets New Orleans, l'estrena del qual servirà per inaugurar les dues seccions a concurs del festival.
Després del passi, la periodista Montse Virgili conduirà el col·loqui de Muguruza amb el públic.

DIJOUS 11 · 20h · Cinemes Giron

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid