Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Foguerons de Sa Poble 2016
Les gloses, el vi, l’escalfor del foc i els dimonis omplen de nou els carrers de la vila de Gràcia

Les gloses, el vi, l’escalfor del foc i els dimonis omplen de nou els carrers de la vila de Gràcia

31/01/2016 Territori
Foc, torrades i molta bauxa sant antoniera. Això és el que es va viure dissabte a vespre en el barri de Gràcia de Barcelona durant el tradicional ‘Sant Antoni a Gràcia’ que enguany ha arribat a la seva edició número 24, segons la crònicaque en fa el dBalears

Les gloses, el vi, l’escalfor del foc i els dimonis es van encarregar de fer bullir la festa que es va perllongar fins ben entrada la nit. Ja al migdia els xeremiers i els glossadors es van encarregar d’escalfar els motors. Mentrestant la companyia del Migjorn representava la ‘Rondalla del fraret’ al centre cultural La Violeta. En el cercavila hi van participar els dimonis d’Albopàs i altres grups de cultura popular de Barcelona.

A banda, de les tradicionals torrada, durant la setmana es van fer diversos actes per donar a conèixer la cultura illenca. Entre aquests destaca el concert que divendres a la nit va tenir lloc al Centre Artesà Tradicionarius dedicat a la música de Formentera.

El concert, molt animat i festiu, va comptar amb les actuacions d’Aires Formenterencs, Imaràntia, Xumeu Joan i Caremelles. També es va presentar el llibre ‘Regala una glosa’ de Kika Pol i Joana Maria Comas.

En definitiva, bauxa sant antoniera que va encendre de nou el barri de Gràcia i que va comptar amb la presència institucional, entre d’altres, de Esperança Camps, Consellera de Participació, Transparència i Cultura, i el director general Jaume Gomila.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid