Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Promoure la Lectura
El Tempir presenta "Xiulit" revista infantil i juvenil de còmics en valencià
25/11/2015 Comunicació

El Tempir presenta el dijous 26 de novembre Xiulits, una revista de periodicitat mensual, publicada exclusivament en valencià, adreçada a un públic entre 7 i 14 anys, i que té el còmic com a element bàsic per al foment de l'hàbit lector.

A la revista també es pot trobar reportatges que introdueixen el coneixement del medi, l'estima per la natura i el llegat de la tradició transmesa per les llegendes i els contes populars.

Per tot això, sabedors que el còmic és una eina important per a introduir el plaer per la lectura entre els més menuts i fins i tot entre els més reticents, i que ajuda a consolidar-la entre els lectors més exigents i experimentats.

L'acte que tindrà lloc a la llibreria Ali-i-Truc, demà a les 19 h. Hi intervindran Robert Escolano, vicepresident d'El
Tempir, i Pablo Herranz, editor de Xiulit. Les escoles i els instituts que hi assistisquen rebran un obsequi per a la seua biblioteca: un pòster del rei Jaume I, dibuixat per Ruizge, que és una reproducció de la coberta de Xiulits núm. 6.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid