Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cap Geperut no es veu el Gep-Pere Pugès i la ironia del destí
22/11/2015 Joana Gorina
Joana Gorina Joana Gorina

El Punt Avui del dia 21 de novembre ens ha ofert l’oportunitat de fer-nos un bon panxó de riure amb l’article d’en Pere Pugès Procés, ANC i partits. Unes frases de mostra permetran de veure el sarcasme d’aquest text:

 “El fet que el funcionament de l’ANC sigui cada vegada més piramidal empitjora les coses, atès que facilita el control de les grans decisions a petits grups de gent organitzada situada al Comitè Permanent” ,“ … ha fet perdre al Secretariat Nacional el seu caràcter decisori”.

 Protestant contra el control sobre l’ANC per un grupet intern, Pere Pugès no fa altra cosa que descriure la feina d’ell mateix, que al llarg de més de tres anys seguits, no ha fet altra cosa que mirar d’afeblir el Secretariat Nacional de l’ANC en benefici d’una “capelleta” d’addictes a la seva persona, un nucli d’amiguets que controlava el Comitè Permanent, no estalviant manipulacions, i fins i tot tupinades en el moment de les eleccions. Tot plegat amb l’objectiu de posar l’ANC al servei dels sectors conservadors, frenant els continguts socials i qualsevol referència la República etc. És evident que sense ell l’ANC ha avançat. I això no li agrada. És ben bé que cap geperut no es veu el gep !!

Joana Gorina

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  7. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  8. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid