Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Premi Martí Gasull
151 candidats opten a ser finalistes a la 3a edició del Premi Martí Gasull i Roig
11/11/2015 Llengua

La Plataforma per la Llengua tanca el període d'inscripció de candidatures amb un total de 300 propostes, de les quals 151 són candidatures úniques. El Jurat rebrà el llistat de candidats per tal que es faci una valoració de les 3 millors propostes i serà llavors quan s'engegarà, novament, el procés participatiu.

El jurat del Premi Martí Gasull està format per: Jaume Cabré i Fabré, Carles Torner i Pifarré, Carme Forcadell i Lluís, Rosa Serrano i Llàcer, Jordi Manent i Tomàs, Bernat Gasull i Roig, Òscar Escuder i de la Torre i Isona Passola i Vidal. Entre tots set, persones d'àmplia representativitat i experiència en la llengua i cultura catalanes, designaran tres propostes d'entre totes les candidatures que ens heu fet arribar. Aquests tres finalistes passaran a votació popular a través de la pàgina web premimartigasull.cat a principis de gener. Aquest web estarà obert a tothom qui hi vulgui participar. La candidatura que rebi més votacions serà la guanyadora del premi, que serà lliurat en un acte públic el febrer del 2016.

El "Premi Martí Gasull i Roig a l'exemplaritat en defensa de la llengua" té per objectiu fer que l'exemple de la tasca de Martí Gasull i Roig serveixi per inspirar, i també reconèixer, a totes aquelles persones i entitats que treballen a favor de la llengua catalana.

Pots consultar més informació sobre el Premi Martí Gasull i Roig i les passades edicions a través de la seva web.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid