Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria històrica
Tot a punt per a l'Homenatge a Jaume Compte a Castelló d'Empúries

L'acte tindrà lloc dissabte 24 d'octubre a les 6 de la tarda al Convent de Santa Clara de Castelló d'Empúries.

23/10/2015

El Manifest de la Comissió Jaume Compte i Canelles 2015 ha rebut noves adhesions de col·lectius i personals. Entre les noves adhesions es compta amb la de la territorial Nord-Oriental de la CUP que inclou les assemblees empordaneses, el grup Som Joves de l'Alt Empordà, el Casal 4 Rius de Girona, l'Assemblea de Joves del Gironès, Estat Català i el Col·lectiu Drassanes.

Aquestes adhesions s'afegeixen a les d'ERC Castelló d'Empúries, el Casal Estel Roig de La Bisbal de l'Empordà, el Casal Independentista El Forn de Girona i l'assemblea de Poble Lliure i del conjunt dels Països Catalans,del CADCI, la CUP d'Alfés i de la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià tal i com anunciàvem el passat 17 d'octubre.

A nivell personal, cal destacar el suport rebut per Robert Surroca Tallaferro que ens ha fet arribar d'una foto del seu amic Francesc Desola a la platja de Roses amb Jaume Compte entre els anys 1932-1934.

Així mateix, han confirmat la seva assistència dissabte a l'acte ERC Castelló d'Empúries, la CUP, Som Joves de l'Alt Empordà, Poble Lliure i el CADCI.

El passat dia 21 d'octubre, Empordà TV va entrevistar Jordi Juncà, membre de la Comissió Jaume Compte tal i com podeu veure en el vídeo.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid