Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
27S
Tres dones del Pla de l'Estany, a la llista de la CUP-Crida Constituent per Girona

Les candidates van ser proposades a través d’assemblees obertes

16/09/2015
Tres dones del Pla de l’Estany figuren a la llista de la candidatura CUP-Crida Constituent per Girona a les eleccions del 27 de setembre. Es tracta de Mònica Alonso, Sandra Pazos i Zaida Vidal.

Els noms que configuren les llistes de la CUP-CC a les quatre demarcacions catalanes van ser proposats en el marc del procés “Per la Ruptura”, en el qual va celebrar tres tongades d’assemblees obertes arreu del Principat. Els cinc primers candidats per Girona van escollir-se en un procés de primàries entre la militància de les organitzacions que donen suport a la candidatura i a tothom que hagués participat en les assemblees obertes. La resta de noms de la llista van ser decidits i ordenats a través d’una comissió creada ad hoc.

Mònica Alonso és la número 10 de la llista. Treballa de mestra, milita a Endavant, és activista per l’habitatge i membre fundadora del Casal Popular Independentista del Pla de l’Estany.

Sandra Pazos, número 7 dels suplents, és enginyera tècnica informàtica. Militant de la CUP i l’Assemblea Nacional Catalana, és regidora a l’oposició de l’Ajuntament de Banyoles des del 2011.

Zaida Vidal és la novena dels candidats suplents. Fa de mestra de primària i és militant de la CUP i membre de l’ANC, i va ser la número 6 de la CUP de Banyoles a les darreres eleccions municipals.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid