Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cobrament de dietes
La Sindicatura de Comptes investiga Imma Mayol i altres càrrecs polítics d’Aigües Ter Llobregat

Per haver cobrat fins a 66.900 euros més dels permesos per la llei en concepte de dietes

08/09/2015 Drets i Llibertats

Diari de Balears s'ha fet ressò d'un informe de la Sindicatura de Comptes sobre Aigües Ter Llobregat (ATLL) publicat aquest dilluns pel digital El Crític, on s'alerta d’excessos en el pagament de dietes als càrrecs del consell d’administració d’aquesta empresa durant els anys 2010 i 2011.

Entre altres alts càrrecs, que presumptament haurien cobrat dietes en excés hi apareix el nom d’Imma Mayol, actual gerent d’Emaya, que en aquell període formava part del consell d’administració d’ATLL. També apareix, Paco Bustos,  Joan Puigdollers, Francesc Narváez o Jesús Maria Canga.

Segons la mateixa informació, l’informe de la Sindicatura recull que l’ATLL va abonar en aquests dos anys 66.900 euros de què preveu la llei per aquest concepte. Segons El Crític el document de la Sindicatura «no detalla la quantia de les dietes cobrada per cada representant del consell d’administració, sinó que dóna només el volum total. Tots ells hi assistien a les reunions de l’empresa pública d’aigües com a part de les obligacions del seu càrrec públic».

Cal recordar que la CUP Palma va criticar el nomenament d'Imma Mayol com a gerent d'EMAYA a Mallorca i va expressar els "dubtes davant aquest nomenament tenint en compte els antecedents de l'exregidora".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid