Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Ripoll comença el compte enrere cap a l’11S

Una pancarta de 30 metres de llargada difon el missatge 11S: Omplim la Meridiana. 27S: Guanyem la República Catalana

13/08/2015 Política

L’ANC del Ripollès ha desplegat aquest dijous al matí a la plaça Abat Oliba de Ripoll la megapancarta que, la setmana passada, va cobrir la plaça Sant Jaume de Barcelona per donar suport al caràcter plebiscitari de les eleccions del 27 de setembre.

La pancarta, que fa 30 metres de llargada, difon el missatge ‘11S: Omplim la Meridiana. 27S: Guanyem la República Catalana’ i, abans de l’Onze de Setembre, recorrerà diversos municipis. Ripoll ha estat el primer municipi on s’ha desplegat. 

Sota el lema ‘Ripoll, on tot comença’, l’ANC ha fet coincidir l’acte amb la setmana commemorativa del 1.118è aniversari de la mort de Guifré el Pilíos. Des de l’Assemblea del Ripollès, han avisat que “aquest és un procés sense retorn, perquè si el 27 de setembre no es converteix en un sí clar i decidit a la independència, les conseqüències poden ser com les de 1714”. Per això, han defensat un resultat “clar i contundent” a favor de la independència el 27-S.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid