Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Festa Vila de Gràcia 2015
Arranquen les Festes de la Vila de Gràcia amb una Marxa contra les agressions sexistes

La CUP desitja al veïnat i als visitants unes bones Festes Majors, tot i remarcant que són "unes festes associades a les reivindicacions veïnals, a la resistència d’una Vila que vol continuar sent".

13/08/2015 Cultura

Aquest vespre a les 9:30h, a la plaça de  Virreina, arranca la Festa Major de Gràcia amb una Marxa contra les agressions sexistes (vídeo: "Ni per festes ni mai!). Enguany les festes estan dedicades a la memòria d'Ovidi Montllor, veí de la Salut.

En aquesta línia reivindicativa i també lúdica, moltíssims actes de tot tipus ompliran els carrers aquests dies en el marc de la festa major de la Vila de Gràcia 2015. Per tots els gustos i colors. Oficials i alternatius, ha remarcat el nucli de la CUP de la Vila de Gràcia. També ha desitjat al veïnat i als visitants unes bones Festes Majors, tot i remarcant que són "unes festes associades a les reivindicacions veïnals, a la resistència d’una Vila que vol continuar sent". 

La formació ha destacat alguns d'aquests actes "on hi conviu oci i lluita, perquè la festa major és aquell moment on el veïnat pren els carrers i n'assumeix la seva dinamització, i és aquí on la festa va lligada a la reivindicació".

Tant la Marxa contra les agrerssions sexistes com el Pregó alternatiu, demà 18h a plaça de la Vila i la manifestació (18:30h a Fontana)  pels 11 anys de l'assassinat del Roger en mans de feixistes al nostre barri.  El diumenge,  Marxa de torxes per les preses polítiques catalanes. (21h pl. Raspall).

El dimarts, 18 d'agost:  Acte assemblea ANC Gràcia, cap al 27S (Joanic) i dijous 20, Jornades antifeixistes i antirepresives. (tot el dia a C/ Abdó Terradas) i L'homofòbia no fa Gràcia. (C/Verdi, 88). 

A continuació trobareu diferents festes alternatives on també s'uneix oci i lluita:
- Comissió de Festes Populars. (pl. Raspall)
- Casal Popular Tres Lliris (C/ Abdó Terradas)
Comissió Ni sant pere Ni Màrtir (La Torna)
- Festes Llibertàries (Pl. John Lenon).

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid