Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat pública
La Marea Blanca de Lleida demana als partits que es posicionin en contra del consorci
15/05/2015 Salut

La Marea Blanca publica una carta oberta dirigida als partits i candidatures electorals en que els demana el seu posicionament respecte el consorci sanitari que la Generalitat vol posar en funcionament a les comarques de Lleida. La Marea considera que “malgrat que l'acord signat recentment entre CiU i ERC per aturar temporalment el consorci vol esborrar aquest tema de l’agenda política electoral” . però afirma necessari que "les diferents institucions i partits del territori es manifestin en contra d'aquest projecte" enfront el Govern, "posant-se al costat del què ha expressat la ciutadania al carrer".

En la missiva es demana als partits que manifestin clarament l'oposició al consorci "per la seva voluntat mercantilitzadora i privatitzadora de la sanitat pública", així com el seu compromís en la construcció d'un sistema sanitari "100% públic", que reforci l'ICS enlloc de fragmentar-lo. La setmana vinent, l'última de la campanya electoral, la Marea Blanca durà a terme noves accions demanant a la ciutadania que no voti aquells partits que no "s'hagin compromès amb la sanitat pública del territori".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid