Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Docents en lluita
Els docents aposten per la negociació global de les reividicacions de la vaga amb Educació
25/07/2015 Educació

L'Assemblea docents de les Illes, reunits aquest divendres a Inca, ha apostat per una negociació global en tots els punts que, d'acord amb allò prèviament acordat amb la Conselleria, hauria de començar durant la primera setmana d'agost.

El Comitè de Vaga va valorar molt positivament aquesta darrera assemblea, ja que significa l'inici d'un procés negociador per millorar el nostre sistema educatiu, i ara és responsabilitat del govern seguir posant a sobre de la taula les propostes de solució en els diferents temes, i dels treballadors i treballadores de l'ensenyament prendre part activa en la negociació a través de les assemblees que es convoquin a partit de l'agost.

Pel que fa la LOMCE, es va trasmetre a l'Assemblea el posicionament del govern sobre aquesta qüestió i es va constatar novament la distància que hi ha entre aquest i l'Assemblea. S'acordà que es demanarà al govern que solucioni totes les conseqüències negatives que la implantació de la LOMCE tengui sobre les plantilles i les àrees més afectades. Quant a les conseqüències pedagògiques, el mateix govern admetia el matí i així es va informar als presents, que no queda garantida la formació integral de l'alumnat que començarà primer d'ESO el proper curs, i que amb les accions empreses pel govern per minimitzar la LOMCE no es pot solucionar.

Un assumpte polèmic que no es va arribar a tractar va ser el de les titulacions per impartir classes d'anglès. Durant l'assemblea va sortir el tema, i des de la moderació es va posar com a primer punt dels assumptes diversos en el torn obert de paraula. Arribats a aquest punt, la persona interessada, que havia tret la qüestió en el transcurs de l'assemblea, ja havia partit sense dir res.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid