Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
El primer punter de la campanya 'Via Lliure' es formarà diumenge a les Terres de l'Ebre

Tortosa acollirà l'acte central de l'eix 'Equilibri Territorial'

04/07/2015 Política

Després d'una setmana de reflexió sobre el paper de l'equilibri territorial en la futura República Catalana (#ViaTerritori), l'Assemblea tancarà aquest primer eix de debat en un acte central a Tortosa que agruparà ponents de diverses àrees i acabarà amb la formació d'un punter gegant entre els assistents.

Aquest punter serà el primer de molts que es formaran al llarg de l'estiu i que s'acabaran trobant a la Meridiana l'11 de setembre per a recórrer la Via Lliure cap a la República Catalana.

El president de l'ANC Jordi Sànchez hi assitirà, acompanyat de Manolo Tomás de la Plataforma de Defensa de l'Ebre, Aurora Forès de la Unió de Pagesos i Montse Castellà de la Plataforma Trens Dignes. La trobada s'iniciarà amb una Festa Infantil i es tancarà amb un concert del grup 'Crator'.

L'acte es realitzarà diumenge 5 de juliol, a les 17h, al Parc Teodor Gonzalez de Tortosa, i hi participaran Jordi Sànchez (President ANC), Manolo Tomás (PDE - Plataforma de Defensa de l'Ebre), Aurora Forès (Unió de Pagesos) i Montse Castellà (Plataforma Trens Dignes).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid