Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Dimarts s'obrirà el període d’inscripcions per a la "Via Lliure"

L'ANC presenta aquest dimarts les samarretes i la pàgina web per a inscriure’s als eixos de la Meridiana. Lluís Llach, Albert Sánchez Piñol i Sílvia Bel seran els primers en inscriure

19/07/2015 Política

A mesura que avança la campanya dels eixos que el pròxim 11 de setembre ompliran la Meridiana, l’Assemblea prepara els detalls per fer que la mobilització d’aquest any torni a ser un èxit de participació. Per això s’ha preparat una roda de premsa al Parc de la Ciutadella en què es presentaran els últims detalls dels actes de la diada.

L’ANC vol que es reconegui la transcendència d’aquesta diada, donada la proximitat d’unes eleccions plebiscitàries que marcaran el futur del país; per això vol fer una crida a la gent perquè s’inscrigui com més aviat millor i es reservi un lloc privilegiat per a viure el procés i la Via Lliure.

Aquest dimarts (Parc de la Ciutadella, 10.30) es presentarà la web d’inscripcions i les instruccions per apuntar-s’hi; també s’aprofitarà la trobada per desvetllar el disseny de la samarreta que tenyirà la Meridiana en la Diada d’enguany.

L’acte comptarà amb la presència del President de l’ANC, Jordi Sànchez, i el coordinador de mobilització, Josep Sabaté, que explicarà tots els detalls comentats. També hi haurà tres personalitats destacades: Lluís Llach (cantautor), Sílvia Bel (actriu) i Albert Sánchez Piñol (escriptor), que seran els primers a apuntar-se in situ a la Via Lliure.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid