Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Jornada lúdica i reivindicativa a Alcanar per celebrar l'entrad de la CUP a l'Ajuntament
16/06/2015 Política

Dissabte passat, la CUP d'Alcanar va acompanya a Xavier Queralt, el primer regidor de la història de l'esquerra independentista de l'Ajuntament d'Alcanar al ple d’investidura. Les seues paraules van ser: «Sotmès únicament a la voluntat popular dels veïns i veïnes d'Alcanar, les Cases i Alcanar Platja, em comprometo a treballar pel benestar, la igualtat, la independència i la justícia social als Països Catalans, per això acato per imperatiu legal i prometo guardar i fer guardar la normativa vigent».

Posteriorment, a l'ermita del Remei i malgrat la pluja, gairebé 40 persones van assistir al dinar popular i a la posterior assemblea oberta on vam debatre quins han de ser els primers passos de la CUP a l'Ajuntament. Alguns exemples són la confecció d’un nou ROM, la retirada de la bandera espanyola i de la Unió Europea de la façana de la casa de la Vila, una moció en contra de l’EU2015 i el rebuig a la Llei Wert i a la pujada de taxes universitàries que comportarà la 3+2. També, eliminar o destinar la partida que atorga l’Ajuntament d’Alcanar en subvencions als partits polítics locals a projectes de caire social i cultural. I la modificació dels sous dels regidors/es i la remuneració per assistències als plens, juntes de portaveus, juntes de govern, dietes etc.

I per acabar es va col·laborar amb dos campanyes: La primera, ‪#‎Somcims‬ de Som Països Catalans i així dibuixar el mapa dels Països Catalans, en el nostre cas al Remei al bell mig del Sénia. I la segona,‪#‎Absolucio3Ebre‬ 3 militants de la CUP Ebre s'enfronten a judici penal per la vaga general de 2012.

També, vos informem que el número 471 ha resultat l'escollit en el sorteig dels bons d'ajuda de la campanya electoral. L'afortunat/da ja se pot ficar en contacte amb els membres de la CUP per rebre una cistella amb productes de la terra.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid