Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP entra amb força a l’Ajuntament de Blanes

La futura regidora Clara Castrillo ha afirmat que “entrem a l’Ajuntament per posar sobre taula les propostes del programa polític amb el que ens vam presentar a les eleccions municipals"

28/05/2015 Política
L’esquerra independentista obté representació per primera vegada al consistori blanenc. En les eleccions municipals del passat diumenge, la CUP Balnesva doblar el nombre de suports rebuts arreu del municipi respecte el 2011 i va obtenir 1199 vots per tenir representació a l’ajuntament els propers quatre anys. Els regidors de la formació independentista seran els dos membres que encapçalaven la llista electoral, Jaume Pujadas i Clara Castrillo.

L’assemblea de la CUP ha valorat molt positivament els resultats i la fita assolida però es reafirma en la necessitat de seguir treballant al carrer ara que també ho faran des de dins l’Ajuntament. Segons Jaume Pujadas “ens marquem com a objectiu democratitzar la política municipal i portar les reivindicacions socials i la realitat del carrer a les institucions per tal de forçar un govern municipal al servei de la majoria social de Blanes”. La futura regidora Clara Castrillo ha afirmat que “entrem a l’Ajuntament per posar sobre taula les propostes del programa polític amb el que ens vam presentar a les eleccions municipals" tot remarcant que cal "blindar les polítiques socials i garantir un compromís clar del consistori blanenc vers el procés independentista”. Finalment, en la celebració de la nit electoral Jaume Pujadas va voler recordar i reivindicar la feina feta des dels inicis pels fundadors de l’assemblea de la CUP de Blanes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid