Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP de Blanes fa públic el seu programa

L'assemblea ha penjat el seu programa a la xarxa i prepara un acte polític pel proper diumenge

07/05/2015 Política

La CUP de Blanes ha fet públic el seu programa polític per transformar Blanes tot inaugurant el bloc de campanya. Al bloc es pot consultar i descarregar el programa, conèixer la llista de la CUP per a les properes eleccions municipals del 24 de maig, consultar el seu codi ètic, la feina feta pel partit en els darrers anys i diversos vídeos.

Precisament el proper diumenge 10 de maig la CUP  presentarà públicament el programa en un acte polític al passeig de mar sota el lema “A Blanes capgirem la història”. L’acte que tindrà lloc al passeig de mar a les 12h del migdia desgranarà, amb a  participació del conjunt de membres de la formació,  el programa i les propostes de la CUP  de cara a les eleccions municipals.

 Pel que fa al programa, aquest incorpora com a eixos bàsics la participació ciutadana, per la CUP l’element vertebrador de la política municipal, així com la lluita per la igualtat, la cohesió i la justícia social, la transformació radical de les institucions per posar-les al servei de les persones i la definició d’un model de ciutat integrador i habitable, amb un urbanisme al servei del poble i la cohesió social. Finalment la formació posa de manifest el seu compromís amb la independència i la construcció nacional dels Països Catalans.

A la presentació del document, la formació reivindica la necessitat dels ciutadans d'apoderar-se i de participar de la política sense delegar aquesta en mans de ningú. El document inclou a més un codi ètic. Aquest remarca alguns trets essencials de la pràctica política de la CUP, com la independència de la banca, la limitació dels sous i els mandats de les seves regidores, la transparència dels comptes, renuncia a regals i privilegis pel fet de ser càrrecs electes, la priorització del consum responsable i sostenible, la contractació ètica, la promoció de la participació ciutadana i la pressa de decisions de manera oberta, assembleària i coherent amb el programa polític. Per mantenir la independència les elits econòmiques i no demanar crèdits als bancs la CUP ha posat en marxa un sistema per finançar-se a través d’aportacions, que també es pot consultat en el bloc de campanya.

Respecte la publicació del programa polític, Jaume Pujadas, cap de llista de la CUP de Blanes, ha volgut destacar que «el programa ha sigut realitzat amb la participació del conjunt de l’assemblea local » i que «ara el que cal és posar en marxa de manera participativa, oberta i plural totes les accions al nostre abast per transformar Blanes des de dins de les institucions però també des del carrer, ja sigui a través de les propostes de la pròpia CUP o mitjançant la participació en el teixit associatiu i els moviments socials locals».

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid