Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP de Blanes fa pública la llista electoral

La formació de l’esquerra independentista ha fet pública la seva llista electoral per als comicis del 24 de maig

29/04/2015

La CUP de Blanes ha fet pública la totalitat de la seva llista electoral, formada tant per militants de la CUP com per simpatitzants de la formació. Com ja havien anunciat fa unes setmanes, qui encapçalarà la llista serà en Jaume Pujadas, seguit per la Clara Castrillo, en Frederic Tort, en Joan Rota, la Laia Buixeda i la Cristina Fernández. Precisament, Joan Rota és qui va encapçalar a llista el 2011, quan la formació va quedar a les portes de l’Ajuntament per escassos vots.

La CUP té previst fer públic el seu programa electoral en les properes setmanes, però ha avançat alguns dels eixos principals del seu projecte, com ara el foment de la participació ciutadana, amb un pressupost participatiu, la celebració de consultes populars i audiències públiques per aquest i altres temes d’interès general per a la població, així com també en la municipalització de serveis, la defensa dels drets socials i la polítiques d’igualtat o l’oposició als desnonaments i el lloguer forçós dels pisos buits. A més a més, la CUP ha anunciat el seu compromís amb la lluita contra l’ampliació de la C-32 i amb el procés d’independència i la construcció dels Països Catalans.

En cas d’entrar a l’Ajuntament, la formació independentista ha anunciat la seva voluntat de destinar part dels ingressos que obtindrien com a grup municipal a iniciatives locals, de la mateixa manera que va fer la CUP nacional amb la campanya “diners al carrer”. El mateix codi ètic de la formació limita també els sous i els mandats dels càrrecs electes.

La llista completa de la CUP de Blanes per a les eleccions municipals del proper 24 de maig és

1 Jaume Pujadas Codony
2 Clara Castrillo Vaquer
3 Frederic Tort Escalé
4 Joan Rota Hübenthal
5 Laia Buixeda Ginesta
6 Cristina Fernández Recasens
7 Alba Isern Ros
8 Jordi Lloveras Torrent
9 Carlos Estringana Garcia
10 Roger Espanyol Poblet
11 Jordi Borràs Martín
12 Sònia Isern Ros
13 Valentín Hinarejos Agudo
14 Narcís Balmanya Masferrer
15 Alba Pagerols Teixidó
16 Marcos Caurel Robert
17 Francesc Rufs Calderon
18 Maria Casoliva Zaldo
19 Victoria Esteller Higueras
20 Anastasio Pulido Chozas
21 Núria Llorens Sureda

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid