Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Desobediència
L'estelada a la finestra del despatx de la CUP a l’edifici de l’Ajuntament de Mataró

La formació ha fet una crida una crida a la mobilització del vot independentista a les eleccions del 24 de maig, perquè el cicle polític i electoral de 2015 obri, d’una vegada per totes, amb les forces necessàries, les portes a la proclamació de la República Catalana Independent.

19/05/2015 Política
La CUP ha desplegat una estelada des de la finestra del despatx del Grup Municipal a l’edifici de l’Ajuntament de Mataró, com a acte de desobediència davant de la censura dels nostres símbols imposada per la Junta Electoral Española. En declaracions a la premsa, Juli Cuéllar ha ratificat el compromís de la CUP a favor de la independència i de l’impuls d’un procés constituent popular per a canviar-ho tot.

Per a la formació, la independència és una oportunitat per redefinir d’arrel i a favor de les classes populars el sistema de relacions polítiques, econòmiques, socials i culturals vigent i remarca que "necessitem la independència i l’impuls d’un procés constituent popular i de base municipal i comarcal per a canviar-ho tot"

En aquesta línia, puntualitza que defensa la independència com a un projecte necessari per a les persones i la seva dignitat, i que ha d’estar lligada a la recuperació dels drets i les sobiranies en tots els àmbits de les nostres vides: el treball; l’habitatge; la sanitat i l’educació públiques, universals, gratuïtes i de qualitat; els serveis bàsics; la seguretat social; la redistribució de la riquesa; la participació política; l’alimentació; el medi ambient, i la propietat i gestió publica dels serveis i sectors estratègics.

També ha informat que ha subscrit un compromís amb l’Assembla Nacional Catalana a favor del procés independentista. "Ens comprometem a treballar a favor del procés independentista, tant al carrer com a l’Ajuntament", afegeix

Ara bé, això no és un xec en blanc, perquè "no governarem amb cap de les forces responsables de les polítiques antisocials i d’austeritat, i del saqueig dels recursos i serveis públics en forma de privatitzacions"

"Des de la CUP de Mataró plantarem cara a l’espanyolisme, al dilacionisme i a les ambigüitats, alhora que ens comprometem a impulsar accions de desobediència institucional i popular que accelerin la ruptura democràtica amb l’Estat espanyol", afegeix la formació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid