Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Símbols
La CUP qualifica d'inquisitorial la demanda de SCC pel que fa a les estelades

La formació independentista presentarà dilluns al·legacions a la petició de Societat Civil Catalana (SCC) a la Junta Electoral espanyola que dicti la retirada de la bandera estelada d'edificis i espais públics.

08/05/2015 Política

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) presentarà al·legacions davant la «demanada inquisitorial» que l'entitat espanyolista Societat Civil Catalana ha presentat davant de la Junta Electoral espanyola. En l'escrit presentat per l'entitat es demana que es «dicti una instrucció que ordeni la retirada de les banderes estelades de edificis i espais públics».

En l'escrit s'al·lega que «la bandera estelada és un símbol no oficial utilitzat per partits polítics que pretenen aconseguir la creació d'un Estat independent en el territori de Catalunya» i que partits com la CUP, ERC i CiU utilitzen l'estelada en actes del partit, cosa que SCC interpreta que posa en dubte la neutralitat del comicis.

Davant d'aquest petició, l'equip jurídic de la CUP s'ha posat a treballar per a presentar les al·legacions corresponents abans del dilluns 11 de maig a les 19h, tal com indica la comunicació de la Junta Electoral espanyola.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid