Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYOLISME
L’Estat subvenciona Societat Civil Catalana

L'operador ferroviari públic Renfe va subvencionar el 50% del preu del bitllet de tren de 245 persones que van assistir a un acte organitzat per Societat Civil Catalana a Tarragona

06/05/2015 Política
La pàgina web elSingular.car informa que el govern espanyol ha admès que l'operador ferroviari públic Renfe va subvencionar el 50% del preu del bitllet de tren Barcelona-Tarragona-Barcelona de 245 persones que l'11 de setembre de 2014 van assistir a l'acte organitzat per Societat Civil Catalana a Tarragona. Durant les últimes hores alguns mitjans s’han preguntat si entre aquestes 245 persones hi havia Diego José Frías Álvarez, el neonazi espanyolista empresonat per jihadista que abans de ser detingut era un assidu assistent a les manifestacions unionistes.

Societat Civil Catalana ha rebut el suport del govern del PP en diverses ocasions ja que a més a més d'aquestes subvencions i de reunir-se amb Mariano Rajoy, els europarlamentaris “populars” van aconseguir que s’atorgués el premi Ciutadà Europeu 2014 del Parlament Europeu a l’entitat unionista.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid