Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
L’ANC celebra les eleccions al Secretariat Nacional

Els membres de l’entitat escolliran els representants que encapçalaran l’Assemblea el proper any

07/05/2015 Política

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) celebra les eleccions per escollir el Secretariat Nacional que regirà l’entitat el proper any. Els comicis es duran a terme el proper dissabte 9 de maig amb l’obertura de més de 171 seus electorals de les 10 h del matí a les 14 h de la tarda; i hi podran votar tots els membres de ple dret al corrent de pagament. Els candidats a les eleccions poden presentar-se com a membres de representació nacional (són escollits per la totalitat de membres de ple dret) o bé com a membres de representació territorial (votats pels membres de ple dret de les respectives regions en què s’organitza l’ANC). En els dos casos, les candidatures són sempre personals, tot i que es pot especificar, si s’escau, la pertinença a algun grup de treball a tall informatiu.

La presidenta de l’Assemblea, Carme Forcadell, que finalitza la seva etapa al capdavant de l’ANC, votarà a la seu electoral de Sabadell (Carrer Illa, 3) a les 11:30 hores. Posteriorment, Forcadell atendrà als mitjans que ho desitgin. A més de Forcadell, una vintena de membres del Secretariat no es presenten de nou atenent a la limitació de mandats que marquen els Estatuts de l’ANC. El nou Secretariat tindrà com a reptes immediats els d’ampliar la majoria social favorable a la independència; aconseguir un nou èxit durant la campanya d’estiu i l’11S omplint de contingut la República catalana; i aconseguir una victòria de les candidatures independentistes a les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre.

Funcionament

El Secretariat Nacional de l’ANC estarà format per 75 membres, 25 dels quals sorgiran d’entre els candidats de representació nacional i 50 d’entre els candidats de representació territorial. Serà el nou Secretariat escollit qui decidirà els càrrecs orgànics de l’entitat (president/a, vicepresident/a, tresorer/a, secretari/a) al plenari que durà a terme el proper dissabte 16 de maig.

RESULTATS

Els RESULTATS PROVISIONALS de les eleccions es publicaran el 10 de maig. NOMÉS si el ritme del recompte permet tenir els resultats de la majoria de seus electorals durant la tarda, l’ANC avançarà al voltant de les 20 hores del mateix dissabte 9 de maig els resultats amb el recompte fet fins aleshores (en sereu degudament informats).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid