Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP Banyoles s’adhereix als compromisos per la independència de l’ANC

La formació independentista del Pla de l’Estany s’ha adherit en els darrers dies als compromisos impulsats per l’Assemblea Nacional Catalana per avançar en el camí cap a la independència

07/05/2015 Política

Dins la iniciativa de l’ANC “Els Ajuntaments per la independència”, la campanya pretén donar un pas més perquè des dels ajuntaments s’incorporin aspectes clau del procés independentista de cares al proper mandat, tenint en compte que ens trobem a pocs dies de l’inici de la campanya per les eleccions municipals. D’aquesta manera, la CUP Banyoles incorporarà aquestes propostes al seu programa electoral, per refermar el seu compromís amb el procés d’alliberament nacional.

Entre els punts que incorpora el document signat, hi consta: proposar al primer ple municipal l’adhesió o continuïtat a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), promoure campanyes per contribuir a que les eleccions del 27 de setembre tinguin un clar sentit plebiscitari i que les guanyin forces independentistes i que l’alcalde o alcaldessa de l’Ajuntament es posi a disposició del govern del país, superant si cal totes les traves que hi puguin posar els poders de l'Estat espanyol.

Actualment alguns membres de la CUP Banyoles ja s’han adherit als compromisos, i està previst que en els darrers dies les 27 persones que formen la candidatura per a les eleccions municipals també s’hi afegeixin.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid