Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP Riudoms fa públic la llista electoral, codi ètic, pressupost de campanya i lema

La llista serà encapçalada per Pere Campíñez Salas, Roser Torres Sanz, Enric Jódar Ciurana, Bibiana Tell Sentís i  Ernest Arce Alcarraz.

16/04/2015 Política

El passat cap de setmana, la CUP Riudoms va explicar a la ciutadania riudomenca els principals eixos de treball per a les properes eleccions municipals del 24 de maig.

L'acte obert a la Plaça de l'Om va començar amb l'exposició del codi ètic de la candidatura que remarca la limitació de mandats entre els càrrecs electes, la no duplicitat de càrrecs, la renúncia de sou, la transferència dels ingressos i la transparència individual i col·lectiva.

Durant l'acte també es va presentar el pressupost de campanya (document adjunt a aquesta notícia) i es va explicar que es vol finançar a través d'aportacions personals (portal de donacions) i amb independència d'entitats financeres. També es va explicar que la CUP Riudoms està treballant  participativament en la confecció del programa polític mitjançant els actes oberts (cada dilluns i cada dimecres de 20:00 a 22:00) i que en les properes setmanes es presentaran les conclusions.

Lema

Sota el lema de Capgirem Riudoms la CUP Riudoms vol obtenir representació a l'Ajuntament de Riudoms per tal de que es puguin tractar tots els temes que afecten a la política municipal. Donar-los-hi la volta per que tota la ciutadania pugui conèixer la informació del nostre poble i pugui participar-hi activament per millorar-lo. Per seguir fent creixer el nostre poble és necessari que l'Ajuntament s'apropi als riudomencs i que la política es pugui fer entre tots.

Llista

Per últim, la CUP Riudoms va presentar les persones que confeccionaran la llista electoral per a les properes eleccions municipals: Pere Campíñez Salas (1), Roser Torres Sanz (2), Enric Jódar Ciurana (3), Bibiana Tell Sentís (4), Ernest Arce Alcarraz (5), Mariona Ferrant Pujol (6), Fausto Sans Sabaté (7), Rosalia Pallarès Serra (8), Jaume Gili Ferré (9), Neus Martí Llurba (10), Albert Gras Civit (11), Josep M Virgili i Ortiga (12), Cesca Jansà Perelló (13) i Roger Fortuny Badet (suplent 1). L'acte va acabar amb una fotografia conjunta de totes les persones que van voler donar suport a la Candidatura i un vermut popular per al finançament de la campanya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid