Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Independents per Salt-CUP aposta per un nou ajuntament clarament independentista
14/04/2015 Política

Independents per Salt (IPS) ha donat el seu suport a la campanya “Els Ajuntaments per la Independència”, impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). L’adhesió s’ha fet efectiva aquesta setmana amb la signatura del compromís per part de la candidatura Independents per Salt-CUP, encapçalada per Ferran Burch.

Aquesta adhesió a la campanya és un pas més que fa IPS-CUP amb pas ferm cap a la consecució de la República Catalana Independent des del poble de Salt. Cal recordar que en els darrers anys IPS ha estat en tot moment treballant i col·laborant en les diferents iniciatives que s’han portat a terme Salt per avançar cap a la independència des dels municipis, des de la Consulta popular sobre la Independència (25 d’abril de 2010), passant per les grans manifestacions celebrades els anys 2010 i 2012 i acabant amb la construcció de la Via Catalana (2013) i la V de Barcelona (2014) o bé la celebració de la Diada a Salt. Per IPS-CUP les eleccions municipals d’aquest 2015 es prefiguren com el punt de partida del veritable procés constituent. La signatura d’aquest compromís així ho ratifica.

Independents per Salt es compromet a:
1) Participar activament a l’AMI, i no tenir-hi només un paper nominal, sinó treballar perquè sigui una eina plural que impliqui activament el municipalisme per aconseguir la independència.
2) Contribuir des d’IPS-CUP a fer que les eleccions del 27 de setembre tinguin un clar sentit plebiscitari, i constituent.
3) En cas que les eleccions del 27 de setembre configurin una majoria independentista proposarem al nostre ajuntament que es posi a disposició del govern del país per la gestió de la constitució de l’estat català.
4) Proposar que l’alcalde o alcaldessa i la resta de regidors, participin a l’Assemblea Catalana de Càrrecs electes que es constituirà en el cas que les institucions espanyoles intervinguin o suprimeixin les institucions catalanes d’autogovern.
5) Proposar i prioritzar l’elecció com a alcalde o alcaldessa d’una persona compromesa clarament amb el procés independentista tot promovent alhora un ajuntament actiu en defensa de l’alliberament nacional i social del nostre poble.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid