Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
La CUP de Blanes celebra la segona assemblea oberta “per la ruptura”

A l'assemblea hi han participat diversos nuclis de comarques  nord-orientals i persones a títol individual

30/03/2015 Política

La segona assemblea oberta“per la ruptura”va tenir lloc el diumenge 29 de març al Casal La Cooperativa. Aquesta proposta de la CUP pretén articular, amb la participació tant d’organitzacions com de la ciutadania i des del territori, una alternativa política que permeti bastir una candidatura independentista i de ruptura per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre. Si en la primera trobada, celebrada el mes de gener, es van debatre aspectes referents al programa polític i el full de ruta cap a la independència, en aquesta segona assemblea es van tractar diversos punts relatius al procés de confecció de llistes i es van votar algunes qüestions com el nom de la candidatura.

Més d'una vintenta de participants van assistir a l'assemblea, entre ells diversos membres d'altres nuclis cupaires de les comarques gironines i persones a títol individual. Les aportacions dels participants en aquesta i en la resta d’assemblees obertes que s’han celebrat arreu del territori aquest cap de setmana han estat recollides i es faran arribar a la coordinadora gironina i nacional del procés “per la ruptura”. Després de l’acte, el portaveu de la CUP Jaume Pujadas va voler destacar “la importància que aquest procés de ruptura amb l'estat espanyol es produeixi de baix a dalt, amb la participació de la ciutadania i els moviments socials a través d'espais de debat i d'assemblees obertes com la d'avui i la del passat mes de gener”.

La primer assemblea oberta “per la ruptura”de Blanes, que es va celebrar el passat 25 de gener també a la Cooperativa, va ser una de les més concorregudes de les comarques nord-orientals.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid