Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
27S
La 1a Assemblea Oberta "per la ruptura" a Olot aplega persones de diferents àmbits
03/02/2015 Política
Dissabte passat va tenir lloc a la sala d’actes de l’Hospici la primera assemblea oberta emmarcada en el procés “Per la ruptura”, en la que es pretén articular una candidatura de les esquerres transformadores i independentistes per les properes eleccions al Parlament de Catalunya que tindran lloc el proper 27 de setembre.

En aquesta primera assemblea oberta es va debatre sobre els punts que han d’integrar el programa polític de la candidatura, el codi ètic, el nom, així com quin ha de ser el procediment pel qual s’han de confeccionar les llistes electorals.

A la propera assemblea oberta, que tindrà lloc el proper dissabte 21 de març, les persones assistents podran votar el nom de la candidatura, així com proposar els noms de les persones que creuen que han d’encapçalar-la.

El procés d’assemblees obertes “Per la ruptura”, estan convocades per diferents formacions polítiques com la CUP, el Procés Constituent, L’Aurora, els Comunistes de Catalunya (com observadors), Els Verds-Alternativa verda, així com diferents candidatures municipalistes d’arreu del territori.

La candidatura resultant d'aquest procés d'assemblees que s'està desenvolupant arreu de Catalunya treballarà per superar el marc constitucional del règim del 78, fer front a les retallades i les polítiques d'austeritat que imposa la Troika i l'assoliment de la independència del conjunt dels Països Catalans.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid