Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
Assemblees Obertes “Per la ruptura” per debatre la proposta electoral i full de ruta

En el marc de l’espai “Per la ruptura” les organitzacions que participen d’aquesta proposta organitzaran durant les properes dues setmanes desenes d’Assemblees Obertes, locals i comarcals, per debatre la proposta electoral i full de ruta  el mecanisme d’elecció del nom i de les persones que han de formar part de la candidatura.

23/01/2015 Política

Aquest matí s'ha presentat el procés d’assemblees obertes de la Crida Constituient i la CUP. L'acte ha comptat amb la participació de l’activista social Gabriela Serra, l’impulsor de la Crida Constituent David Caño i el diputat de la CUP-AE Quim Arrufat.

Com a resposta a la triple crisi que viu el nostre país, nacional, social i democràtica, aquest impulsa l’articulació d’una candidatura per a les eleccions de setembre. Els objectius polítics, continguts en el document d’acord marc, planteja, entre altres, la ruptura amb el marc jurídic i polític estatal i l’obertura d’un procés constituent que comporti la ruptura amb el sistema capitalista i la creació d’una nova institucionalitzat al servei de les classes populars.

Les assemblees obertes també serviran per presentar i debatre la proposta de full de ruta per als propers mesos: convertir les eleccions municipals en plebiscitàries i constituents, declaració unilateral d’independència, obertura d’un procés constituent i mentre duri el procés, impuls de mesures d’urgència social per pal·liar l’actual situació d’emergència que viu una part important de la població.

El procés de construcció del nou país ha d’anar acompanyat de mesures de desconnexió nacional i social, acció internacional per assolir el reconeixement internacional i un procés de negociació amb l’Estat Espanyol per acordar les qüestions relatives al repartiment d’actius i passius, el traspàs de funcionaris i altres elements transicionals. Així mateix, el full de ruta proposat també inclou un seguit de mesures per a l’articulació dels Països Catalans.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid