Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ruptura
Assemblea Oberta "Per la ruptura" al Casinet d'Hostafrancs de Barcelona

Es debatrà sobre el full de ruta, els 10 punts de l'acord polític marc i el sistema d'elecció del nom de la candidatura i de les persones que formaran part de la llista electoral.

21/01/2015 Política
Assemblea Oberta al Casinet d'Hostafrancs Assemblea Oberta al Casinet d'Hostafrancs

Després de l'acte de presentació de la iniciativa "Per la ruptura" - que respon a l’emplaçament llançat per la Crida Constituent i per la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), diferents organitzacions independentistes, anticapitalistes, ecologistes i municipalistes han iniciat un procés encara obert per constituir una candidatura rupturista per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Ara, s'inicia la primera fase d'assemblees obertes territorials per construir juntes el full de ruta. En el cas de Barcelona l'assemblea oberta serà el pròxim diumenge 25 de gener a les 17h al Casinet d'Hostafrancs de Barcelona.

En aquesta primera fase d'assemblees obertes es debatrà sobre el full de ruta, els 10 punts de l'acord polític marc i el sistema d'elecció del nom de la candidatura i de les persones que formaran part de la llista electoral. Us ajuntem els documents elaborats entre les diferents organitzacions que participen a l'espai multilateral "Per la Ruptura". En la mateixa assemblea oberta s'exposaran les següents fases que es proposen.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid