Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#ViquiBarnils
El Grup Barnils i l'Amical Wikimedia organitzen la Viquimarató Ramon Barnils
09/03/2015 Comunicació

Aquest divendres, 13 de març, a partir de les vuit del matí i durant tot el dia, el Grup de Periodistes Ramon Barnils i Amical Wikimedia, amb la col·laboració de Catalunya Ràdio, organitzen la Viquimarató Ramon Barnils. L'objectiu de la iniciativa és millorar la cobertura sobre Ramon Barnils a la Viquipèdia, actualitzant i renovant la seva entrada i altres articles relacionats.

La Viquimarató tindrà com a punt neuràlgic la seu de Catalunya Ràdio, on precisament Barnils va desenvolupar gran part de la seva trajectòria periodística. Des d'allà, un equip de viquipedistes, de socis del Grup Barnils i de familiars i amics del Ramon aniran actualitzant les entrades. A més, el desenvolupament de la jornada també es podrà seguir des de les xarxes socials i en especial des de Twitter a través de l'etiqueta #ViquiBarnils.

El hashtag també servirà perquè qui ho vulgui, pugui aportar informació rellevant per ampliar la biografia de Ramon Barnils, que precisament l'endemà dissabte, 14 de març, farà 14 anys que ens van deixar.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid