Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria històrica
Ruta de la vergonya i homenatge als defensors de la legalitat republicana a Sóller

Es denuncia la impunitat amb què encara ara, 40 anys després, el feixisme és exaltat als espais públics del municipi

28/01/2015 Història
El proper dissabte 7 de febrer Memòria de Mallorca, juntament amb el Col·lectiu Albaïna, organitzen a Sóller una concentració i visita guiada de record a les víctimes del franquisme durant la guerra civil, sota el lema "Ruta de la vergonya i homenatge als defensors de la legalitat republicana".

La concentració està previst que es realitzi a les 11.30 del dematí a la Plaça de Sóller, davant l'Ajuntament. Després aniran fins al monument dels Caiguts, per denunciar la impunitat amb què encara, 40 anys després, el feixisme és exaltat als nostres espais públics.

Baixaran després fins al port de Sóller per homenatjar les víctimes de la repressió franquista: Primer al Llatzaret, antiga presó de republicans, i després a la creu de Muleta. Acabarem la jornada amb un dinar popular al Casal La Victòria.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid