Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Atac contra 'Charlie Hebdo'

L'atac que almenys ha provocat  dotze morts s'ha produït al voltant de les 11.30h quan dos homes armats i encaputxats han irromput en la redacció del setmanari satíric a París.

07/01/2015 Política
Almenys dotze persones han mort i vint han resultat ferides a l'atac contra la redacció del setmanari satíric "Charlie Hebdo" a París. A les últimes hores s'han difós a través de les xarxes socials imatges del moment de l'atac. En un dels vídeos, es pot veure com un dels atacants remata un policia a terra. En un altre, filmat des d'una terrassa, es poden sentir clarament els trets i el crit de "Al·là és el més gran".

El president François Hollande, ha dit que el país està en estat de "xoc" i ha qualificat d'"atemptat terrorista" l'atac. El mandatari ha assenyalat que als autors "se'ls buscarà tant de temps com sigui necessari, se'ls portarà davant els jutges i seran condemnats".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid