Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
HOMOFÒBIA
La "periodista" Mona Iraqui (Egipte) va ajudar a la policia a detenir 40 homosexuals

El passat diumenge 7 de desembre 40 homes van ser detinguts al Caire després d'una intervenció policial. Aquests homes van ser arrossegats nus fora d'una sala de vapor en la qual estaven

14/12/2014 Internacional
El règim del president egipci Al-Sissi ha endurit considerablement la repressió contra la comunitat gai al país multiplicant les violacions, agressions i detencions. Aquesta vegada, la "periodista" Mona Iraqui estava darrere de l'operació i va fotografiar i filmar l'escena. La presentadora de televisió del programa "El Mostakhbi" ("El que està ocult"), va donar a conèixer públicament els rostres de les víctimes detingudes.

Un detingut va dir que la periodista havia arribat abans que la policia i va tractar de forçar l'entrada per filmar a l'interior de la sala de vapor malgrat la prohibició del propietari. Les forces de seguretat no van arribar fins uns minuts més tard. En el seu compte de Facebook, la periodista va donar la benvinguda a l'"èxit". "Avui és un dia bonic... el nostre programa ha tancat un lloc d'homes i perversió i atrapant-los a l'acte ... Déu meu, l'èxit és agradable i l'assoliment dels seus objectius és encara millor ...".
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid