Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
L'avi Quimet de Girona va votar després d'haver-ho demanat en un vídeo fa 2mesos

Joaquim Casadevall, de 90 anys, protagonitzava un vídeo “L'avi, Volem Votar!!” penjat a youtube el passat 23 de setembre amb més de 40.000 visites.

10/11/2014 Política

L'avi Quimet, Joaquim Casadevall, el protagonista d'un vídeo on ell mateix feia la demanda de poder votar per construir un país nou i fer-lo gran va votar ahir a l'Institut Vicens Vives de Girona.

Casadevall, de 90 anys, protagonitzava el vídeo “L'avi, Volem Votar!!” que el seu nét Sisu Casadevall va penjar el passat 23 de setembre a youtube (on ja ha superat les 40.000 visites). Sisu Casadevall afirmava que la seva intenció era que “l’avi Quimet pogués aportar el seu granet de sorra al procés” i que “en base al que un dia em va explicar” va sorgir la idea de fer el vídeo que va enregistrar el seu amic Sergi Sala (de Zeba Produccions) el matí del dissabte 20 de setembre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid