Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
El vídeo de “l’avi que vol votar” supera les 10.000 visites

El vídeo que protagonitza Joaquim Casadevall fou enregistrat per Sergi Sala de Zeba Produccions

05/10/2014 Política

Joaquim Casadevall, de 90 anys, protagonitza el vídeo “L'avi, Volem Votar!!” que el seu nét Sisu Casadevall va penjar el passat 23 de setembre a youtube (on ja ha superat les 10.000 visites). Sisu Casadevall afirma que la seva intenció era que “l’avi Quimet pogués aportar el seu granet de sorra al procés” i que “en base al que un dia em va explicar” va sorgir la idea de fer el vídeo que va enregistrar el seu amic Sergi Sala (de Zeba Produccions) el matí del dissabte 20 de setembre.


Sisu Casadevall ha penjat un text amb el video on s’explica que “L'avi Quimet que va viure en un silenci antic i molt llarg explica noranta anys d'una lluita sorda i constant. Exemplifica una generació que va passar de la por a l'esperança, de l'esperança al desencís i que ara vol fer cert l'anhel d'un país que vol ser lliure, d'un país que estima la vida, que exigeix les coses que li han negat”.


L’èxit del vídeo ha provocat que durant les últimes hores diversos usuaris de youtube el comentessin. La majoria dels comentaris són a favor de la iniciativa però la gran difusió que ha aconseguit la cinta també ha cridat l’atenció de diversos elements espanyolistes que han entrat a youtube a intentar boicotejar-la.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid