Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Músics, glosadors i activistes donen suport als vaguistes mallorquins encausats

Avui es durà a terme un acte a Palma per demanar l'absolució de Robert Abela i Marcel Pich

25/10/2014 Drets i Llibertats

Persones destacades en el món de la cultura popular i l'activisme a Mallorca participaran aquest dissabte a un acte de suport a Robert Abela i Marcel Pich, els dos activistes encausats per participar de la vaga general del 14 de novembre del 2012. Els dos mallorquins, que seran jutjats el proper 6 de novembre a Palma, s'enfronten a 4 anys de presó cadascun.

L'acte de dissabte consistirà en una glosada a càrrec de Mateu Xurí i Maribel Servera i un concert de Biel Majoral i Delfí Mulet. A més, hi haurà intervencions a càrrec de Tomeu Martí, activista, president del Grup Blanquerna i director d'Ona Mediterrània, i Tonina Siquier, portaveu de l'Assemblea de Docents. L'acte serà presentat per l'activista i professor David Pujol, que també fou encausat i absolt en un altre judici similar.

Abela i Pich estan acusats de desordre, atemptat a l'autoritat i lesions. Tots dos són activistes en actiu. Abela és membre del sindicat CGT i Marcel Pich és músic i militant del moviment veïnal, de l'Esquerra Independentista i en iniciatives en defensa de la llengua i el territori.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid