Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PAÏSOS CATALANS-KURDISTAN
Convoquen una manifestació a València en suport al poble kurd

Amb el lema "«No passaran!!» València amb la lluita dels kurds contra el feixisme" diverses associacions i col·lectius de la ciutat del Túria es volem sumar a la crida internacional a manifestar-se el dissabte 1 de novembre en solidaritat amb el poble kurd que resisteix a Kobane i en contra de l'ofensiva de l'anomenat Estat Islàmic d'Iraq i Síria (ISIS).

30/10/2014 Internacional
Les associacions i col·lectius de València que es manifestaran el dissabte 1 de novembre en solidaritat amb el poble kurd han publicat un manifest on entre d'altres coses s'afirma que   "El model polític que els kurds van establir a Rojova es basa en una administració secular, no-sectària que practica la democràcia des de la unitat i la diversitat alhora. És contra aquest model social avançat que lluita, fonamentalment, el fanatisme d'ISIS." i que "Els Estats Units d'Amèrica ha bombardejat posicions de l'ISIS només quan mediàticament s'ha començat a conèixer-se la situació, mentre que Turquia, membre també de la coalició, es nega a obrir les fronteres per permetre els kurds de Kobane rebre assistència. Només sota pressió internacional, han facilitat l'entrada de kurds peshmergues i armament amb comptagotes".

Els organitzadors de la manifestació expressen també tota la seva solidaritat amb el poble kurd i la seua resistència heroica contra l'ISIS i reclamen major col·laboració internacional en la seua causa afirmant que "la resistència dels kurds a Kobane és la resistència de la Humanitat contra la intolerància, per la justícia i la democràcia real.".

Valora
Rànquings
  1. De què parlem quan parlem de moviment independentista
  2. Una raó d'Estat per una Catalunya independent: les claus i els actors que van gestionar la treva d'ETA a Catalunya
  3. "Tothom s’hi ha arromangat, però això no ha de tapar la irresponsabilitat en la gestió per part dels responsables polítics"
  4. "A Súmate hi som per les nostres mares, que tot i venir de lluny, ens han ensenyat a estimar Catalunya..."
  5. Pedro Sánchez visita Amer (el poble natal de Carles Puigdemont)
  6. La ressuada temptació de la jaqueta reversible
  7. Condemnat a 1 any i mig de presó el primer detingut als talls de la Meridiana
  8. Encara no som conscients del Clam de Llibertat arreu: #400talls #MeridianaResiseix… 1255 dies @E_Gallinat (Eixample)...
  9. Independència. Ruptura i República
  10. Història de l’esquerra independentista: la història a mig fer
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid