Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
«S’ha d’actuar amb més intel·ligència, no ens “desmadrem”! No cal donar munició a l’adversari, seguim la ruta i no ens deixem manipular. Esteu donant arguments a l’espanyolisme!»
#Acampada9N
04/10/2014 Hemeroteca
#IroniaON.

Espereu al moment adient, desobediència la justa!
Ja arribarà el moment de les acampades, però no és ara. Hem d’anar junts. L'única cosa que ha aconseguit la #Acampada9N es que ara als diaris de la caverna estan fent hores extres per canviar les portades de demà. No hi havia cap necessitat per cap de les dues parts, ni els Mossos ni els que acampen! Una espurna i tot se’n va en orris. Esteu fent un favor a Madrid! L’#Acampada9N no destrueix el procés però no l’afavoreix, és una acció unilateral. S’ha d’actuar amb més intel·ligència, no ens “desmadrem”! No cal donar munició a l’adversari, seguim la ruta i no ens deixem manipular. Esteu donant arguments a l’espanyolisme! El govern de Madrid està desitjant que emboliquem la troca al carrer. Això d'aquesta nit, si creixia, podia emmerdar-se molt. Han decidit apagar-ho ràpid, com un incendi forestal. Vam aconseguir que la Via sortís a la portada del NYT. Demà potser hi sortiran pals i violència. Quina miopia estratègica! Dit amb tot el respecte, #Acampada9N no és la manera. L'#Acampada9N posa fi a anys de procés pacífic de la societat cap a la independència. L'únic que s'aconsegueix és mostrar tensió social. No en sortirà res positiu, d’aquesta acció. Si fos l’Estat espanyol muntaria una acampada per desallotjar-la i crear aldarulls. Amb Junqueras al govern de conseller d’Interior això no passaria, veieu com cal un govern fort? No la caguem, tinguem paciència. Units i amb seny guanyarem. No caiguem en la trampa de la casta centralista. Cal fer-ho bé. Comparteixo tota la bona intenció de #Acampada9N però des d'una visió estrictament tàctica crec que ara no convenen aquest tipus d'actes. Mirem pel conjunt del poble català. Si s'ha de fer es fa i llavors anem-hi a totes, tots, no un partit, el que sigui. Dubto, que però crec ara no és el moment de l’#acampada9n. És un moment clau, tinguem estratègia i moviments tàctics. Qui no ho entengui que eviti quedar com un estúpid! No desqualifiqueu un dia tant clau per la independència! És un error sense visió política. La majoria són gent del CNI. Les protagonistes eren les places, no unes tendes de campanya.

Fins aquí el resum de les pròximes tertúlies.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid